Шановні Клієнти!

У зв’язку зі складною ситуацією, яка склалась в енергосистемі України, можуть виникати перебої в роботі інфолінії. Якщо Вам не вдалось зв’язатись з відділом Технічної Служби Підтримки за телефоном 0 800 300 142, будь ласка, відправте запит на ел. адресу edi@comarch.com.ua. Наші консультанти сконтактують з Вами якнайшвидше, щоб вирішити Ваші питання. Дякуємо за розуміння!
Переможемо разом! Слава Україні! 💙💛

НОВИНИ

Всі новини

Вебінар: Штрафи у сфері електронних рахунків у різних країнах світу та способи їх уникнення

Компанія Comarch проводить безкоштовний вебінар англійською мовою за участі міжнародного лідера у сфері Global Compliance and Governance, консалтингової компанії TMF Group, під час якого будуть розглянуті найкращі практики для орієнтації в змінах глобальних вимог щодо виставлення електронних рахунків. Вебінар відбудеться у вівторок, 24 вересня 2024 року, о 10:00 за східним часом  ET (17:00 за київським часом) і охоплюватиме ключові питання для бізнесу, який прагне залишатися відповідним вимогам і конкурентоспроможним у динамічному середовищі виставлення електронних рахунків.

Цей вебінар проведуть експерти Comarch у галузі E-Invoicing: Joanna Dobrzyńska, менеджер з бізнес-рішень, та Kenneth Taylor, менеджер з розвитку бізнесу. Вони обговорять основні теми разом з Pavlo Boyko, архітектором бізнес-рішень у TMF Group.

На цьому вебінарі будуть розглянуті наступні ключові пункти:

  • Глобальний ландшафт вимог щодо виставлення електронних рахунків
  • Ризики виставлення електронних рахунків
  • Технологія виставлення електронних рахунків: огляд з Comarch
  • Практичні поради: як підтримувати відповідність вимогам
  • Сесія запитань і відповідей

Натисніть тут, щоб зареєструватися на наш безкоштовний вебінар сьогодні!