Шановні Клієнти!

У зв’язку зі складною ситуацією, яка склалась в енергосистемі України, можуть виникати перебої в роботі інфолінії. Якщо Вам не вдалось зв’язатись з відділом Технічної Служби Підтримки за телефоном 0 800 300 142, будь ласка, відправте запит на ел. адресу edi@comarch.com.ua. Наші консультанти сконтактують з Вами якнайшвидше, щоб вирішити Ваші питання. Дякуємо за розуміння!
Переможемо разом! Слава Україні! 💙💛

НОВИНИ

Всі новини

Юридично значущий документообіг

Шановні партнери!

Велике значення на сьогоднішній день в Україні має розвиток юридичного значущого документообігу. Безпаперовий документообіг виключає всі недоліки традиційного, а його надійність забезпечується передовими програмними і технічними рішеннями. На даний момент в Україні є всі необхідні складові для організації ЮЗЕДО.

Раді повідомити Вам, що компанія КОМАРХ надає можливість перейти на використання юридично значущого документообігу в системі Comarch EDI для роботи з Вашими партнерами.

В результаті переходу на безпаперовий документообіг будуть скорочені фінансові витрати, оптимізовані бізнес - процеси, мінімізується ручне введення документів. Завдяки роботі через Оператора електронного документообігу, значно підвищиться швидкість і безпеку обробки та зберігання документів, які наберуть юридичної значимості, підтвердженої відповідними нормативними документами.

Перехід на юридично значущий електронний документообіг є природною складовою розвитку бізнесу будь-якої компанії.           

З питань підключення до юридично значимого документообігу (електронні товарні та податкові накладні) звертайтеся в нашу службу технічної підтримки:

тел: 0 800 300142 - з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 18:00

e-mail: edi@comarch.com.ua